En guide till skattefritt köp hos TUI och Jettime

Att kunna shoppa skattefritt är en förmån som många resenärer uppskattar. Det ger möjligheten att handla produkter till förmånliga priser och spara pengar på sina köp. För resenärer med TUI och Jettime finns möjligheten att handla skattefritt både före och under flygresan. Här är en guide som hjälper dig att utnyttja det skattefria erbjudandet hos TUI och Jettime.

TUI

TUI erbjuder sina resenärer möjlighet att köpa skattefria produkter både före och under flygresan. För att kunna handla skattefritt före flygresan kan du besöka TUI:s taxfreebutiker på deras hemsida,www.tuiflynordic.se. Här kan du hitta ett brett sortiment av produkter som du kan beställa för att sedan få dem levererade direkt hem till dig. Det är ett smidigt sätt att handla skattefritt och samtidigt undvika kö och stress på flygplatsen.

Om du föredrar att handla skattefritt under flygresan kan du besöka TUI:s taxfreebutiker ombord på deras flygplan. Här hittar du ett urval av produkter som parfym, kosmetika, alkohol, godis och mycket mer. Det är en perfekt möjlighet att shoppa något extra till dig själv eller att köpa med sig presenter till vänner och familj.

Det är viktigt att notera att skattefria produkter endast kan köpas av resenärer som reser utanför EU. Du behöver vara bosatt i ett land utanför EU och kunna uppvisa giltig identifikation för att kunna handla skattefritt.

Jettime

Jettime, som är en del av TUI-koncernen, erbjuder också möjligheten att handla skattefritt. Du kan hitta deras taxfreebutiker på Jettime.se. Här kan du hitta ett varierat utbud av skattefria produkter som du kan beställa och få levererade direkt hem till dig.

Om du väljer att handla skattefritt under flygresan med Jettime kan du besöka deras taxfreebutiker ombord på flygplanet. Här kan du välja bland olika produkter som parfym, kosmetika, alkohol och mycket mer. Jettime strävar efter att erbjuda ett urval av produkter som passar resenärernas behov och preferenser.

För att kunna handla skattefritt behöver du också vara bosatt utanför EU och kunna uppvisa giltig identifikation.

Sammanfattning

Att kunna handla skattefritt är en möjlighet som resenärer med TUI och Jettime bör utnyttja. Genom att besöka deras taxfreebutiker online eller ombord på flygplanet kan du få tillgång till ett brett sortiment av produkter till förmånliga priser. Tänk på att du behöver vara bosatt utanför EU och ha giltig identifikation för att kunna handla skattefritt. Njut av möjligheten att shoppa och spara pengar på dina resor med TUI och Jettime.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är TUI Taxfree?

TUI Taxfree är en butik där du kan handla alkohol, parfym, kosmetika och andra varor till förmånliga priser när du reser med TUI-flyg.

Vilka varumärken kan jag hitta i TUI Taxfree-butiken?

I TUI Taxfree-butiken hittar du ett brett sortiment av varumärken som Chanel, Calvin Klein, Moët & Chandon, och många fler.

Kan jag handla TUI Taxfree även om jag inte reser med TUI-flyg?

Tyvärr kan du bara handla i TUI Taxfree-butiken om du reser med TUI-flyg.

Vad är Jet Time Taxfree?

Jet Time Taxfree erbjuder möjligheten att handla parfym, kosmetika och andra produkter till förmånliga priser under din flygresa med Jet Time.

Kan jag handla i Jet Time Taxfree-butiken om jag reser med TUI?

Ja, även om Jet Time Taxfree och TUI är separata företag kan du handla i Jet Time Taxfree-butiken även om du reser med TUI.

Vad är Tuifly Nordic?

Tuifly Nordic är ett flygbolag som ingår i TUI-koncernen och erbjuder resor till olika destinationer.

Var kan jag hitta mer information om Tuifly Nordic?

Mer information om Tuifly Nordic hittar du på deras officiella hemsida www.tuiflynordic.se.

Vad innebär TUIs öppet köp?

TUIs öppet köp innebär att du kan avboka din resa och få tillbaka hela beloppet om du avbokar inom en viss tidsram.

Vad kan jag handla i TUI Taxfree-shop?

I TUI Taxfree-shop kan du handla bland annat sprit, vin, öl, choklad, parfym, kosmetika, och andra varor till förmånliga priser.

Hur mycket bagage får jag ta med mig på TUI-resan?

För att få information om hur mycket bagage du får ta med dig på din TUI-resa, besök tui.se/bagage för detaljerad information.

Artiklen En guide till skattefritt köp hos TUI och Jettime har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 44 anmeldelser