Hitta motsatsord

Språkrådet – Webbtipset: Sök antonymer (motsatsord) i…

Motsatsord till hitta: söka, leta (efter); tappa. I betydelsen: finna, upptäcka. Copyright Göran Walter …

Motsatsen till hitta – Motsatsordbok – antonym.se

Ordguru är en gratis synonymordbok på svenska. Hitta synonymer, motsatsord och betydelser av ord och fraser. Sök bland 90 000 svenska synonymer.

Motsatsord till hitta på antonym.se — Ta reda på vad motsatsen är till hitta och i vilka sammanhang antonymerna används.

Ordguru.se – Synonymer, motsatsord och betydelser av ord …

Ordguru.se – Synonymer, motsatsord och betydelser av ord och fraser

Antonymer för order hitta – 3 antonymer och motsatsord för ordet hitta. … Antonymer för hitta. Alla antonymer som hittades. Spara ord. Visa sparade ord …

Ordguru är en gratis synonymordbok på svenska. Hitta synonymer, motsatsord och betydelser av ord och fraser. Sök bland 90 000 svenska synonymer.

3 antonymer och motsatsord för hitta – Bokstäver.com

Kan du inte se texten? Vi kan se att du inte är inloggad. Logga in här nedan eller prova Clio Svenska gratis. Prova Logga in. Hitta motsatsord.

Hitta motsatsord – Clio.me

Hitta motsatsord

Instruktioner till Motsatsord och synonymer. Välj eller hitta det ord som är motsatsen (betyder tvärtom) till det givna ordet på nivå ett och två.

Motsatsord och synonymer: Spela gratis • Svenska – Elevspel

Motsatspar som upp-ner, lång-kort och dag-natt lär vi oss tidigt. Men vad heter motsatsordet eller antonymen till brysk, empati, globalisering, magnifik och …

Spela och träna Läsa, Motsatser och Synonymer i Svenska gratis. Lär dig på 4 nivåer. Här ska eleven öva på motsatsord och synonymer (ord som betyder i p

Ord och motsatsord : svensk antonymordbok

hitta på 1. uppfinna, konstruera, skapa, tänka ut; dikta ihop, uppdikta, fantisera ihop, … Föreslå en synonym eller ett motsatsord till ord. | Nytt ord?

Synonymer till hitta

Synonymer till hitta – Synonymer.se

Se alla motsatsord till synonymer, dvs. antonymer, några exempel: antonymer. … Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till synonymer:.

Synonymer.se – Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Över 95 000 uppslag med synonymer, motsatsord, definitioner, betoningar, böjningar samt uttal.

Motsats till synonymer – Antonymer.nu

Se alla motsatsord till synonymer, dvs. antonymer, några exempel: antonymer.

Keywords: hitta motsatsord