Råslätt nyheter

Råslätt – Aftonbladet

Råslätt

Det senaste om Råslätt. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Råslätt på Aftonbladet.se.

Råslätt – Jnytt.se

Jnytt är Smålands största nyhetssajt med över 60.000 besökare om dagen och 120.000 unika besökare i veckan. Jnytt startades som webbtidning 2006 i Jönköping.

Jnytt är Smålands största nyhetssajt med över 60.000 besökare om dagen

Dödsskjutning på Råslätt – SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu. … Åklagaren om dödsskjutningen på Råslätt: ”Domen var väntad” · Polisbil utanför bostadhus.

Gamla studentlägenheter på Råslätt blir nytt flyktingboende

Gamla studentlägenheter på Råslätt blir nytt flyktingboende | SVT Nyheter

9 dec. 2022 — Jönköpings kommun planerar att öppna ännu ett nytt boende för ukrainska flyktingar – den här gången på Råslätt i Jönköping.

Jönköpings kommun planerar att öppna ännu ett nytt boende för ukrainska flyktingar – den här gången på Råslätt i Jönköping. – Anvisningarna börjar kommer allt tätare nu, säger Sofia Backéus, som samordnar flyktingmottagandet i Jönköpings kommun.

Råslätt – SvD

Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om Råslätt är: Mord, Jönköping, Brott och Bromma. … Svenska Dagbladet – Sveriges kvalitetssajt för nyheter.

Skjutningen på Råslätt – Värnamo Nyheter

Skjutningen på Råslätt – Värnamo Nyheter

Mordmisstänkta är inte straffade för några grova brott. Två tidigare ostraffade bröder är misstänkta för mordet på Råslätt i Jönköping. Den tredje mannen…

De senaste nyheterna på vn.se. Lokaljournalistik, sportnyheter, ekonominyheter, fördjupning, debatt, och kultur.

Nyheter och händelser | Polismyndigheten – Polisen

Webbplats för polisen i Sverige. Gör polisanmälan och tipsa polisen. Vid pågående brott – ring 112. Hitta adresser och öppettider för polisstationer.

Nyheter från Bra Liv Råslätt vårdcentral – Region Jönköpings län

Nyheter från Bra Liv Råslätt vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län

De allra flesta som får symtom på covid-19 behöver inte lämna prov. Måndag 24 oktober 16:42. Vaccinationstider. Tidsbokning samt drop-in.

Råslätt är det område i Jönköpings… – SVT Nyheter Jönköping

Det finns en ovilja bland utlandsfödda att vaccinera sig mot covid-19. Det säger flera Råslättsbor som SVT träffar idag. Regionen inför drop-in-vaccination …

Keywords: råslätt nyheter