Se över kostnaderna – det finns pengar att spara

Nytt år och hög tid att se över utgifterna? Kanske betalar du ett allt för högt pris för din el, till exempel? Många gånger finns det pengar att spara när man ser över sina omkostnader.

Elbolag i Stockholm med förmånligt pris

Ofta kan det bli en riktigt bra affär att byta elbolag. Ta dig tid att titta runt och se vad som finns. Jämför priser och avtal för att hitta det elbolag som passar dig och dina behov allra bäst. Du har väl inte missat en elleverantör i Stockholm som har riktigt förmånliga priser? Det här är ett elbolag i Stockholm som är väl värt att ta en extra titt på. Här har du ett elbolag som inte har det minsta intresse av att ta ut så höga elpriser som möjligt och detta på grund av den enkla anledningen att de inte producerar någon egen el. Det är en elleverantör i Stockholm som kan sälja billigast möjliga el till sina kunder.

Fast eller rörligt elpris?

Om du väljer detta elbolag som din elleverantör i Stockholm, väljer du själv om du vill ha rörligt eller fast elpris. Ett rörligt elpris innebär att priset du betalar per kWh varierar i enlighet med priset på elmarknaden. Under den varmare årstiden av året brukar elpriset vara lägre, än under de kalla vintermånaderna. Tänk även på att elpriset varierar under dygnets alla timmar. Det fina hos detta elbolag i Stockholm är att de även erbjuder timprisavtal. Det ger dig den stora möjligheten att själv kunna planera din elkonsumtion till de timmar där elpriset är som lägst.

Du kan även välja att teckna ett fast elavtal. Då ligger priset per kWh på samma nivå, oavsett tid på dygnet eller på året. Du väljer själv hur länge du vill teckna ett avtal med fast pris. Ju längre avtal, desto billigare elpris.